Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів.

05.03.2024

ДІАГНОСТИКА, ЯК СТРАТЕГІЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗДОРОВ'Я

Загальноклінічні дослідження в сучасній медицині не лише використовуються для діагностики, але й є ключовим елементом стратегії збереження та поліпшення здоров'я. Їх важливість особливо проявляється напередодні або ранньому діагностуванні захворювань і проведенні профілактичних заходів.

Профілактичні дії важко переоцінити, оскільки вони виступають своєрідним "вікном" в організмі, де своєчасне втручання може продовжити багато років активного та здорового життя. Загальноклінічні дослідження надають можливість враховувати динаміку стану здоров'я та своєчасно реагувати на будь-які зміни, що дозволяє вживати ефективні заходи щодо профілактики та підтримки оптимального стану організму. Такий підхід також дозволяє індивідуалізувати лікування та сприяє взаємодії пацієнта із медичним персоналом для забезпечення здорового способу життя та запобігання розвитку хвороб.

В установі лабораторні дослідження виконує досвідчений колектив лабораторії поліклініки під керівництвом Оксани Вітвініної. Адміністрацією установи системно прикладаються зусилля по створенню належних умов праці та ефективної роботи.

Упродовж останніх років збільшена площа лабораторії та проведений якісний ремонт приміщень. Закуплене нове устаткування.

             Як наслідок у 2023 році проведено понад 180 тисяч різноманітних лабораторних досліджень, що на 40 тисяч більше ніж за 2022 рік.

У цьому році для лабораторії придбано бінокулярний мікроскоп, який дасть змогу на більш якісному рівні проводити цитологічні, гематологічні та загальноклінічні дослідження.

                                     Лаборант лабораторії під час виконання досліджень на новому обладнанні

(с) 2024

Запис до лікаря