Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів.

12.04.2021

ВАКЦИНАЦІЯ

Медичний персонал закладу працює в умовах суворого протиепідемічного режиму. Надає амбулаторну та стаціонарну допомогу обслуговуючому контингенту.

         Поліклініка працює з 08:00 до 18:00 год., надаючи медичну допомогу пацієнтам, які її потребують: з температурою, скаргами ГРВІ та гострими станами, які вимагають невідкладної допомоги. Для комфортного обслуговування проводиться запис на прийом до терапевтів по телефону (0412) 40-75-36 та працює on - line телефонія для консультації по телефону 096-401-03-52 з 09:00 до 16:00.

         Лабораторія поліклініки працює в повному об’ємі, виконуються:

         - загально-клінічні аналізи;

         - біохімічні аналізи;

         - імуноферментні аналізи на визначення IgM, IgG на COVID-19.

         З метою запобігання виникненню, локалізації та ліквідації спалахів грипу та гострих респіраторних інфекцій в епідемічному сезоні 2020-2021 рр. Міністерство МВС України закупило вакцину проти грипу «Ваксигрип Санофі» для проведення вакцинопрофілактики серед керівного складу осіб МВС та категорії осіб, які найбільш контактують з населенням. В період з 10.11.2020 року по 23.11.2020 року проведено вакцинопрофілактику проти грипу працівникам підрозділів ГУНП, Національної гвардії України, Патрульної поліції, Департаменту міграційної служби, керівному складу ДСНС та працівникам НДЕКЦ.

     Лікарня установи продовжує працювати в умовах карантину цілодобово, надаючи невідкладну стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострим перебігом захворювання з дотриманням всіх необхідних санітарно-протиепідемічних заходів. В лікарні  кожен день надається допомога хворим  та лікуються пацієнти з гострою респіраторною хворобою COVID-19. Відділення для лікування хворих на COVID-19 забезпечено кисневими концентраторами, які використовують для кисневої терапії хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

 

(с) 2024

Запис до лікаря