Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів.

22.02.2024

ЗАСІДАННЯ МЕДИЧНОЇ РАДИ

У засідання медичної ради прийняли участь її члени, лікарський персонал установи і старші медичні сестри.

Звертаючись до присутніх заступник начальника установи з медичних питань – лікар Оксана Бурля зазначила, що в останній час адміністрація установи планомірно працювала над зміцненням діагностичної бази закладів охорони здоров’я. Розширено площу лабораторії поліклініки, що дозволило розмістити додаткове нове обладнання. Як наслідок у 2023 році проведено на 40 тисяч більше лабораторних досліджень ніж за 2022 рік. Широко застосовується ультразвукова діагностика, у тому числі УЗ-діагностика серця (ЕхоКГ, у тому числі і через стравохід). Також уведено в роботу новий ендоскопічний кабінет. У рентгенологічному кабінет встановлено обладнання нового покоління. Це дозволило, вцілому, провести близько 200 тисяч різноманітних досліджень.

За минулий рік у поліклініці зафіксовано понад 100 тисяч звернень пацієнтів. Проведено 130 «малих» хірургічних втручань. Проліковано на стаціонарі майже три тисячі осіб. Поліклінічне і стаціонарне навантаження зросло. Медичний персонал працює злагоджено.

Крім того лікарський персонал постійно надає практичну допомогу своїм колегам на прифронтовій території.

Підсумовуючи роботу медичної ради наради начальник установи – лікар Олександр Васьківський зазначив, що в умовах сьогодення одним із завдань є створення у відділенні відновного лікування та реабілітації повноцінного лікувально-фізкультурного комплексу. Ряд питань вже вирішили – підібрані фахівці, обладнано приміщення. Проводиться переобладнання палати, яка буде повністю пристосована для потреб осіб із інвалідністю.  Працюємо над подальшим зміцненням матеріальної бази.

Також, враховуючи набутий позитивний досвід, ми хочемо максимально замкнути на базі палати інтенсивної терапії терапевтичного відділення лікарні пацієнтів, які потребують відновлення ритму серця та обслуговуються в установі.

Керівництво установи подякувало медичному персоналу за їх роботу.

(с) 2024

Запис до лікаря