Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів.

15.08.2023

В поліклініці ДУ ТМО МВС України по Житомирській області обладнано новий ендоскопічний кабінет

РОЗШИРЕННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ДОПОМОГИ ПАЦІЄНТАМ ШЛЯХОМ ВПРОВАДЖЕННЯ ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНИХ МЕТОДИК

 

Застосування сучасного обладнання в ендоскопії дозволяє проводити діагностику захворювань на ранніх стадіях

 

Керівництвом територіального медичного об’єднання забезпечено постійний контроль якості діагностично-лікувального процесу у всіх підрозділах установи, у відповідності до стандартів надання медичної допомоги та впроваджених локальних  клінічних протоколів  надання первинної та вторинної медичної допомоги.

 

При поліклініці функціонує ряд діагностичних кабінетів, які обслуговують як поліклінічних, так і стаціонарних хворих, а саме:

  • кабінет УЗД;
  • кабінет функціональних досліджень;
  • рентгенологічний кабінет;
  • клініко-діагностична лабораторія;
  • фізіотерапевтичне відділення.

     

На сьогодні в поліклініці обладнано новий ендоскопічний кабінет, де проводяться ендоскопічні дослідження, які дозволяють оцінити стан стравоходу, шлунку та кишечника.

Ендоскопічні методи дослідження є найбільш інформативним та достовірним методом ранньої діагностики захворювань шлунково-кишкового тракту. Їх використання дозволяє виявити поверхневі зміни слизової шлунково-кишкового тракту, недоступні для виявлення іншими методами, передпухлинні процеси на ранній стадії, діагностувати доброякісні та злоякісні новоутворення. Крім того, ендоскопія дозволяє брати “прицільну біопсію” для диференціальної діагностики новоутворень шлунково-кишкового тракту.

Ендоскопічний кабінет оснащений сучасним відеоендоскопічним обладнанням експертного класу (Німеччина), з відео-ендоскопом у комплекті із автоматичною машиною для миття та дезінфекції ендоскопів, що забезпечує довготривалість ефективної роботи медичного обладнання та більш якісну дезінфекцію.

Всі обстеження виконуються під місцевим знеболенням, а при необхідності – під медикаментозним сном у супроводі анестезіолога, що дозволяє пройти обстеження швидко та комфортно.

Лікар-ендоскопіст поліклініки має ступінь вищої кваліфікаційної  категорії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(с) 2024

Запис до лікаря