Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів.

22.01.2024

ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ЛЮДЕЙ

Персонал установи із підвищеною відповідальністю ставиться до роботи у період воєнного стану, прикладає максимум сил і умінь для безперебійного функціонування лікарні і поліклініки. Працюємо над якістю кадрів – маємо дві третини лікарів із вищою та першою категоріями.

Для зручності пацієнтів у поліклініці функціонує їх електронний запис на прийом до лікарів, що дозволяє більш ефективно працювати лікарському персоналу. Проте, черги повністю ще не ліквідовані. Цьому є певні об’єктивні причини  на які ми, на сьогодні, ще не можемо у повній мірі вплинути. У першу чергу це щорічні профілактичні огляди поліцейських та військовослужбовців.

В установі розвивається й удосконалюється лабораторна та ультразвукова діагностика, як запорука своєчасного і ефективного лікування хворих.

Розширено площу лабораторії поліклініки, що дозволило розмістити додаткове нове обладнання. Як наслідок у 2023 році проведено понад 180 тисяч різноманітних лабораторних досліджень, що на 40 тисяч більше ніж за 2022 рік. Широко застосується ультразвукова діагностика, у тому числі УЗД-діагностика серця (ЕхоКГ, ехокардіоскопія). Також уведено в роботу новий ендоскопічний кабінет. У рентгенологічному кабінет встановлено обладнання нового покоління.

Стаціонарну допомогу хворим надають медичні працівники трьох відділень лікарні. За рік тут проліковано близько трьох тисяч осіб. Ураховуючи актуальність реабілітаційної допомоги одне з відділень лікарні перепрофільоване у «відділення відновного лікування та реабілітації». Відділення має добру матеріальну базу – комфортні палати, водне відділення, паркову зону, що сприятиме швидшому одужанню пацієнтів.

Створюємо безперешкодне середовище для всіх груп населення, які звертаються до установи, у тому числі за медичною допомогою. Продовжуємо працювати у даному напрямку – переобладнуємо палати, душові та туалетні кімнати.

«Підсумовуючи нашу роботу – бачимо ті позитивні кроки, які зробив колектив у напрямку розвитку медичної допомоги. Як наслідок, територіальне медичне об’єднання має вищу акредитаційну категорію, а також сертифіковане за системою управління якістю у відповідності до вимог стандарту ІSO 9001:2015 ДСТУ ІSO 9001:2015, ДСТУ EN 15224:2019 – говорить начальник установи Олександр Васьківський, –  але, водночас, ми бачимо й ті виклики, що на сьогодні стоять перед установою і над вирішеннями яких щоденно працюємо».

(с) 2024

Запис до лікаря